Doctor Life hullámmasszázs gép

Lábak egészségeA lábak igen nagy terhelésnek vannak kitéve, szinte folyamatosan viselik a testünk súlyát és mozgás, járkálás során is jelentős megterhelések érik. Lábaink akkor tudják megfelelően ellátni a feladatukat, ha egészséges bennük a keringés. A keringés azt jelenti, hogy az artériák ellátják az izmokat, ízületeket, a bőrt friss, oxigénben dús vérrel, a vénák (visszerek) pedig elszállítják a szövetekből az elhasznált vért, hogy az újra felfrissülhessen. A mindennapokban salakanyagok is képződnek, amiket a nyirokerek szállítanak el.

A lábak egészségéhez és a panaszmentes mozgáshoz a vérkeringés mindhárom elemének hibátlanul kell működnie.

Egészséges testmozgásAz aktív élettől elszakadt, városban élő ember keveset mozog. Számos kimutatás igazolja, hogy az egészségtelen táplálkozás, a túlsúly, a mozgáshiányos életmód, a folyamatos üléssel vagy állással összekötött munkakörök, a kényelmetlen lábbelik következtében szaporodnak a lábfájások és a végtagokhoz köthető panaszok.

Az un. fejlett országokban nemcsak a 40 évnél idősebb emberek panaszkodnak a fájós, dagadt lábra, hanem a fiatal korosztály is. Fiatal korban jelentkező panaszok esetén sokan nem is gondolnak arra, hogy a keringés károsodásával függnek össze a tünetek.

A nem megfelelően működő erekben felgyűlik az elszállításra váró vér, a kitágult erekből a folyadék és a vérsejtek kijutnak a szövetek közé. Amikor mozgunk, lábainkban az izmok megfeszülnek és elernyednek, pumpálva a közöttük lévő ereket. Ezt nevezzük izompumpának. Ha viszont nem mozgunk eleget, az izompumpa a visszerek és nyirokerek kiürülését nem segíti, ezért a szervezet számára felesleges salakanyagok megrekednek a sejtek között.

A tünetek eleinte ártalmatlanok, amit gyakran elintézünk annyival, hogy biztos elfáradtak a lábaink. Azután duzzadni kezd a boka, a láb megvastagszik, nehézzé válik, feszítő fájdalom jelentkezik. Ha nem avatkozunk közbe, az egyre inkább pangó keringés súlyosbodó lábfájáshoz, korlátozott mozgáshoz, munkaképtelenséghez, lábszárfekélyhez, trombózishoz, sőt tüdőembóliához vezethet.

Van megoldás!

Ha nincs arra lehetősége, hogy rendszeres mozgással biztosítsa lábai megfelelő keringését, akkor érdemes olyan hullámmasszázs készüléket használnia, amit otthona kényelmében, bármikor igénybe tud venni. A hullámmasszázs készülék rendszeres használata szimulálja a rendszeres mozgást, fokozza a végtagok keringését. Továbbá könnyít a lábakon, és segít megelőzni a gyengült keringéssel járó megbetegedéseket.

Bizonytalan benne, hogy a hullámmasszázs készülék megoldást nyújt-e az Ön problémájára? Nem tudja, melyik készülék lenne az ideális az Ön esetében? Hívja kollégánkat bizalommal: Székely Lajos, (+36-1) 265-5228, office@centerkft.eu

Doctor Life gépi hullámmasszázs kezelés

A honlapon bemutatjuk az általunk ajánlott hullámmasszázs berendezéseket, elolvashatja felhasználóink és orvos partnereink véleményét. Sőt, számos érdekes és tartalmas cikket olvashat a végtagok egészségéről, a végtagokkal kapcsolatos betegségekről és egyéb kórképektől, tünetekről.

Tájékoztatást nyújtunk az egyes kezelőhelyekről és forgalmazókról, és lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a kiválasztott készüléket online akár pár kattintással megvásárolhassa webáruházunkban.

Minden otthon használatos Doctor Life hullámmasszázs berendezés rendelkezik az alábbi tanúsítványokkal:

Orvosi CE (CE0499) tanúsítvány, ami azt jelzi, hogy a termék megfelel az Európai Unió 93/42/EEC jelzésű, orvosi eszközökre vonatkozó direktívája V. függelékének, a közismerten legszigorúbb Luxemburgi Hatóság minősítése szerint.

FDA minősítés az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszerés Gyógyszerbiztonsági Hatóságától

ISO 13485 minősítés, amely tanúsítja, hogy megfelel az EU következő standardjainak: EN 60601-1:1990/A1:93/A295/A13:96, EN 60601-1-2:2001, EN 60601-2-10:2000, EN 980:2008

SFDA minősítés a kínai Állami Élelmiszerés Gyógyszerbiztonsági Hatóságtól

Ha szeretne otthoni hullámmasszázs készüléket vásárolni, webáruházunkban pár kattintással megteheti, a készüléket pedig ingyenesen szállítjuk a kért címre.